| Sneek

Als psychosociaal therapeut ga ik samen met jou aan het werk.
Ik onderscheid mij als psychosociaal therapeut in mijn non-directiviteit, openheid, empathie, oprechtheid en respect. Je bent geen patiënt.
Ik werk geheel klant gericht, waarin je tools en inzichten krijgt aangereikt die jou weer verder helpen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van Stress, gerelateerd aan werk en aan je privéleven (ziekte, scheiding, veel ballen hoog houden etc.) Ik werk eclectisch dat houdt in dat ik met verschillende therapieen werk zodat ik voor ieder een prachtig traject op maat kan aanbieden. Jij bent uniek en zal door mijn aanpak snel weer handvatten hebben om stappen te gaan zetten die wel helpend zijn voor jou. Waardoor je weer de regie over je leven zal krijgen. Waarin je energie en daadkracht kunt tonen, en keuzes kunt gaan maken die bij jou passen.

Over Raffie Flasch | Sneek

Ik ben Raffie Flasch. Een bevlogen trainer en therapeut. Ik heb jaren als verpleegkundige gewerkt met verstandelijk beperkte mensen. Hierin was er veel coaching nodig zowel bij collega's als bij de clienten. Dit heeft me de overstap laten maken naar Coaching en uiteindelijk de psychosociale therapie/Counselling. Mijn specialisatie is Stress, hierbij ben ik Mindfulness en Yin Yoga gaan inzetten om een totaal plaatje te creeeren. Ik werk op Fysiek, mentaal en emotioneel nivo. Op deze drie nivo's kunnen er veel blokkades liggen waardoor er stress ervaren wordt. Dit brengen we inkaart en trekken we door naar persoonlijk (welke issues of overtuigingen spelen er mee), spiritueel (hoe sta je in contact met jezelf, zingeving), sociaal (relaties familie en daarbuiten) Dit geeft je een totaal plaatje en helpt je een nieuwe manier te cultiveren om in het leven te staan. Een manier in vrijheid en verbinding. Dit is voor mij een prachtige en speciale reis die ik met elke klant maken mag! Met prachtige resultaten!

 

 

Anna-R
Raffie Flasch

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Sneek