Nieuwsbrief

Abonneer je op de inspirerende nieuwsbrief!


Abonneer je op de nieuwsbrief door onderstaande velden in te vullen en blijf op de hoogte van de activiteiten van de aanbieders op Bewust Sneek. Je ontvangt ongeveer twee keer per maand interessante informatie, leuke tips èn de agenda van alle activiteiten van de aanbieders. 
 

Maak deze maand kans op een massage!

Als je je inschrijft maak je kans op een leuke prijs. Deze maand kan de winnaar een massage door Joan Piersma verkrijgen.

Op 1 juli wordt de winnaar geloot. Hij of zij wordt per email op de hoogte gebracht.

 

Ontvang gratis artikel '4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk'

Bovendien ontvang je als dank voor je inschrijving ook - binnen 24 uur - het artikel '4 Praktische tips voor meer gezondheid en geluk'. 


 

Want jij wilt vast ook graag gezond zijn en je gelukkig voelen. En al heb je het niet altijd voor het zeggen in het leven, je kunt gelukkig zelf veel doen om je goed te voelen en stress binnen de perken te houden.

In dit artikel krijg je vier tips en veel ideeën om bewuster te leven en daarmee je gezondheid te verbeteren en je beter te voelen.

Inschrijven verplicht je tot niets. Je naam en e-mailadres zullen in geen geval aan derden worden verstrekt. En je kunt je op elk moment weer afmelden.

Aanmelden/Afmelden voor de nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!
Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Yoga
Bewust Sneek

Bewust Sneek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!