Organisatie

Organisatie Bewust Sneek

Bewust Sneek is in 2015 geïnitieerd door Joan Piersma, nu actief als coördinator van het netwerk.

Samen met een aantal ambassadeurs vormt zij de basis van het netwerk. Veel leden zijn actief binnen het netwerk en zo organiseren we samen mooie netwerkbijeenkomsten of events voor het publiek.


Tribal Netwerk

Net zoals een vroegere stam of tribe, is ook de regio Sneek een gemeenschap waarin we elkaar nodig hebben. Misschien niet om te overleven, maar wel om gelukkig en duurzaam te kunnen leven. Bewust Sneek is op die gedachte gebaseerd. 

Iedereen die deel uitmaakt van het netwerk zal naar beste kunnen hieraan bijdragen, omdat we hetzelfde doel hebben: duurzaam, gezond en prettig (samen)leven.

Om goed te kunnen functioneren is een inspirerend en zakelijk leider nodig; de coördinator. De ambassadeurs en de leden van het kernteam zijn adviserend, ondersteunend en uitvoerend. Onder de vlag van Bewust Sneek kunnen de ambassadeurs en de leden zelfstandig een passende activiteit ontwikkelen, indien dit bijdraagt aan de missie. 


Financiële verantwoording

Bewust Sneek is een KvK geregistreerd en een belastingplichtig bedrijf. Eigenaar is initiator en coördinator Joan Piersma.
Per lid wordt 18 euro afgedragen aan het netwerk Bewust Netwerk voor ICT faciliteiten, ondersteuning en begeleiding.

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Yoga
Bewust Sneek
Bewust Sneek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!