Over Bewust Sneek

Duurzaam, gezond en pleziering (samen)levenHandig overzicht voor bewust, duurzaam en gezond leven

Zou het niet handig zijn als alles wat er gebeurt in Sneek en omstreken, op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid eenvoudig te vinden is op één website?

Zodat het heel makkelijk is om informatie te vinden als je iets wilt doen aan bewustwording, duurzaamheid, of gezondheid?

Of dat je zelfs eens per maand een leuke nieuwsbrief in de mail krijgt met daarin interessante informatie en tips en een overzicht van alle activiteiten op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid en welzijn?
 


Netwerk van ondernemers en professionals

En zou het niet mooi zijn als alle bewuste ondernemers in de regio zich zouden verbinden in een netwerk? Zodat je makkelijk met collega's in contact kunt komen; om elkaar te inspireren, om samen te werken, om van elkaar te leren.

Zodat er nog meer mooie, leuke en hartrakende initiatieven gaan ontstaan waar mensen door geïnspireerd worden en de beweging naar een bewuster leven, die er al is, in een stroomversnelling komt.


Inspirerende ontmoetingen

En zou het niet prachtig zijn als op mooie ontmoetingsplekken waar men op een bewuste manier werkt, vaker gebruikt gaan worden, om mensen samen te laten komen rondom thema's zoals bewustwording, gezondheid en duurzaamheid?

Wij vinden van wel en denken dat dat bij zou kunnen dragen aan een prettiger leven.


Samen dingen doen

Wij zijn dan ook heel enthousiast over Bewust Sneek en hopen dat jij dat ook bent. Want door te delen kunnen wij vermenigvuldigen en daarmee maken we het verschil!

Je bent van harte welkom!

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Yoga
Bewust Sneek
Bewust Sneek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!