Innerlijk leiderschap, zelfbewustzijn | Sneek

Ik mag graag kennis en ervaring overdragen aan mensen. Daarom organiseer ik regelmatig lezingen, workshops en trainingsdagen. Meestal doe ik dit in samenwerking met de paarden, en afhankelijk van de thema's werk ik samen met andere professionals. Voor meer informatie kun je me bellen, mailen of op mijn weblinks kijken.

Over Carla Onsman-van der Veen | Sneek

Simplicity & Focus!

Ik ben Carla Onsman - van der Veen en ruim 6 jaar actief als (paarden)coach. Ik begeleid met name dynamische vrouwen in hun zoektocht naar rust, balans, passie en de bereidheid de beste versie van jezelf te worden. In mijn coachtrajecten wissel ik coachgesprekken af met sessies bij de paarden. Met mijn achtergrond als lifecoach werk ik met provocatie, kaartspellen, CREF-methode inzichten, NLP, TA, systemisch werken (opstellingen). Ik inspireer en motiveer, adviseer en denk graag met je mee.Sinds vorig jaar heb ik mijn activiteiten uitgebreid met het geven van yin yoga lessen aan mensen, die wat meer yin (rust,stilte) willen integreren in hun yang (beweging, dynamiek) bestaan. Die hun eigen lichaam nog beter willen leren kennen en de combinatie van lichaam en geest willen ontdekken.


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Yoga
Bewust Sneek
Bewust Sneek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!