Gezond Verstand Lezingen | Sneek

De Gezond Verstand Lezingen zijn een intitiatief van Anneke Bleeker en sinds oktober 2010 zijn in diverse plaatsen in het land locaties opgericht die lezingen organiseren. Met de Gezond Verstand Lezingen willen we een vooraanstaande rol vervullen waar het gaat om de verspreiding van informatie, over het bereiken van goede gezondheid, een gezonde economie, eerlijk en kwalitatief goed voedsel en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn.De locatie Sneek kent als locatiehouders Geertrui Potveer, Simone Knol en Barbera Smit. De locatie Sneek organiseert in principe op de laatste zondag (uitzonderingen daargelaten, zie agenda) van de maand een Gezond Verstand Lezing met een diversiteit aan onderwerpen.

De middag begint altijd om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur en kost € 10,00 p.p. en vindt plaats in de Parkflat, Dekamalaan 17, Sneek.

Over Barbera Smit | Sneek

Met de Gezond Verstand Lezingen willen we een vooraanstaande rol vervullen waar het gaat om de verspreiding van informatie, over het bereiken van een goede gezondheid, een gezonde economie, eerlijk en kwalitatief goed voedsel en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn.


Foto 2 Barbera Smit Foto 2 Barbera Smit Klik om te vergroten

Gezond Verstand Lezingen
Barbera Smit


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Yoga
Bewust Sneek
Bewust Sneek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!