Health & Happiness | Heeg

Klachten worden veroorzaakt door blokkades in ons energiesysteem,door stress in het heden of verleden of emotionele gebeurtenissen, door veel te hoog te ademen of door voedsel wat ons lichaam geen goed doet. Klachten kunnen ook worden veroorzaakt door wervels die vastzitten, één of meerdere wervels die enigszins scheef staan, beenlengteverschil, scheefstand van het bekken. Een quantumtouch of allergiebehandeling begint altijd met het uitlijnen van de heupen en het achterhooId.

Ik behandel zowel acute als chronische klachten met Quantum-Touch en Quantum Allegy, te denken onder andere aan:

  • Vermoeidheid, emotionele onbalans, Chronische ziekten als CVS, MS;
  • Rug, schouder, nek, knie, enkel, elleboog klachten, RSI, Carpaaltunnelsyndroom;
  • Sportblessures, verstuikingen, ischias;
  • Hoofdpijn, migraine, voorhoofdsholteontsteking, oog-, oorklachten zoals bv tinnitus;
  • Scheefstand, scoliose, beenlengteverschil;
  • Allergie voor huisstof, pollen en stuifmeel, bepaald soort voedsel
  • en nog vele andere.

Daarnaast maak ik veelvuldig gebruik van ho'oponopono, een Hawaiaans vergevings- en genezingsproces en de 5 biologische wetten van Ryke Hamer, een bio-logische kijk op ziek zijn, 180 graden omdenken

 

 

Over Barbera Smit | Heeg

Van huis uit ben ik verpleegkundige en heb ik ruim 30 jaar gewerkt als (Interim) Manager in de gezondheidszorg. In die tijd is mijn interesse gewekt en ben ik enthousiast geworden voor de holistische zorg, de zorg die uitgaat van de mens als geheel. In de loop der jaren heb ik tal van workshops en opleidingen op dat terrein gevolgd en heb ik een praktijk aan huis waar ik mensen ondersteun weer balans in hun leven te brengen.

Ik werk met Quantum-Touch®, Quantum Allergy®, Ontspannings- Voetreflex-, Edelsteen-, en BreussMassage. Energetische methoden die het zelfgenezend vermogen activeren en stimuleren en helpen naast o.a. het verdrijven van pijn ook emotioneel en psychisch in balans te komen.

Sinds juli 2008 ben ik gecertificeerd Quantum-Touch® instructor en leer ik een ieder die het wil met heel veel enthousiasme en plezier de energie in de handen kennen.

Tevens ben ik met een tweetal collega's, Simone Knol en Geertrui Potveer, locatiehouder van de Gezond Verstand Lezingen in de Parkflat, Dekamalaan 17 in Sneek.


Foto 2 Barbera Smit Foto 4 Barbera Smit Klik om te vergroten

Smitcon, Barbera Smit, praktijk voor natuurgeneeskundige therapie
Barbera Smit


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Yoga
Bewust Sneek
Bewust Sneek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!