Massage therapie Sneek | Sneek

In het dagelijks leven word je gauw meegevoerd in de stroom van prestatie leveren en de druk die je jezelf daarbij oplegt. Er wordt veel hoofdwerk geleverd waardoor de kans ontstaat om het contact met het eigen lichaam te verliezen. Wat er zich in het hoofd afspeelt heeft invloed op de rest van het lichaam en andersom. Als een persoon zich niet lekker voelt in zijn of haar werk of in de omgeving, kan hij zich hierdoor gespannen en moe voelen en daardoor slechter presteren.

Massage is een manier om weer in contact te komen met je lichaam. Het kan helpen het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te herstellen en om effecten te verminderen van klachten als:
• algemene spierspanning en spierpijn
• (spannings)hoofdpijn
• nek-, schouder- en rugklachten
• slechte circulatie
• stress en spanning
• angst
• slecht slapen
• RSI klachten

Over Joan Piersma | Sneek

Binnen mijn praktijk  ben ik werkzaam als massagetherapeut en hormoonfactor trainer. Daarnaast geef ik Qigong lessen.

Gezondheid en ziekte, twee polen die elkaar in evenwicht houden hebben mijn belangstelling sinds ik in begonnen ben als verpleegkundige. Mensen komen in hun leven in allerlei situaties die iets met hen doen waardoor uit balans raken aan de orde van de dag is. Dit heeft tot gevolg dat we een scala aan klachten kunnen ontwikkelen. Oorzaken zijn o.a. een eenzijdig of ongezond voedingspatroon, stress van allerlei aard en life events. Met behulp van massagetherapie, oefeningen, voedingsadvies en begeleiding geef ik inzicht en versterk het zelfgenezende vermogen van mijn clienten.

Als therapeut kan ik je bijstaan bij een verandering van je leefstijl, klachten van lichamelijke en geestelijke aard en voedingspatroon zodat je op weg gaat naar meer gezondheid, energie, fit voelen. Afhankelijk van de vraag kijken naar de invulling daarvan. Dat kan zijn massage of een voedingsconsult. Of beide. We maken een gezamenlijk plan om met kleinere en wat grotere aanpassingen of veranderingen tot een groot succes te komen.

 

Voel je vrij om vrijblijvend contact met mij op te nemen. In het gesprek kunnen we bespreken wat je klachten zijn en welke weg we kunnen bewandelen.


Foto 2 Joan Piersma Foto 2 Joan Piersma Klik om te vergroten

Praktijk BodySpirit
Joan Piersma


Professionals in de categorie Massage

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Eten & Drinken Hypnotherapie Kinderen-Ouders Massage Natuurgeneeskunde Yoga
Bewust Sneek
Bewust Sneek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!